Hoe kan ik de bestelling retourneren?

Er zijn verschillende redenen om een artikel terug te sturen. Heb je een artikel besteld en is dit niet het gewenste formaat? Of wil je bij nader inzien het verpakkingsmateriaal toch niet gebruiken?

Paco Verpakkingen doet niet moeilijk over retourneren! Je hebt 30 dagen de tijd om een artikel retour te sturen, mits deze ongebruikt, onbeschadigd, volledig en origineel verpakt is.

Gebruik voor het terugsturen wel altijd ons retourformulier. Zo weten wij van wie de producten komen en kunnen wij de retourzending in behandeling nemen. Dit retourformulier is online in te vullen. Vul het formulier in, print hem uit en voeg hem bij je retourzending. 

Zonder retourformulier kunnen wij de retour niet in behandeling nemen.

Tenzij anders overeengekomen, zijn de verzendkosten van de bestelling en de verzendkosten van het retourneren voor eigen rekening.

Het kan drie tot vier weken duren voordat je retourzending is verwerkt.

Let op: verzend je pakket inclusief handtekening voor ontvangst. Zorg ervoor dat je retourzending geleverd wordt binnen de openingstijden van ons magazijn (de afhaal openingstijden). Wij halen namelijk geen pakketten bij servicepunten op. Zo loop je geen onnodig risico. Zodra wij je retourzending in goede orde ontvangen hebben, krijg je een creditnota. Eventuele verzendkosten voor de levering van de bestelling worden niet gecrediteerd. Je kunt de artikelen op eigen gelegenheid retour sturen, je bent niet gebonden aan een vaste koeriersdienst. De kosten voor de retourzendingen zijn voor eigen rekening.