1. Helpcentrum
  2. Bezorgen en afhalen

Welke verzendopties zijn er?

Er zijn verschillende verzendopties voor je bestelling, afhankelijk van je afleveradres:

Waarheen? Verzendoptie
Binnen Amsterdam

Paco chauffeurs

Onze eigen chauffeurs komen je bestelling brengen. Bestel voor 15:00 uur op werkdagen, dezelfde werkdag verzonden. 

Amsterdam, rest van Nederland, België, Duitsland en Luxemburg

Bestelling ophalen

Je kan je bestelling komen ophalen in ons magazijn. Je krijgt een e-mail als je bestelling klaarligt. Daarna kan je deze komen ophalen op maandag tot en met donderdag van 9:00 tot en met 16:00 uur en op vrijdag tot en met 15:30 uur.

Rest van Nederland, België, Duitsland en Luxemburg

DHL

Als je afleveradres buiten Amsterdam is, versturen wij je bestelling met DHL. Bestel voor 15:00 uur op werkdagen, dezelfde werkdag verzonden. 

Je kan je bestelling ook komen afhalen. Bekijk in het artikel Kan ik mijn bestelling zelf komen ophalen? extra informatie over het afhaalproces.

  • Wij werken met de zakelijke koeriersdienst van DHL. Het pakket dient altijd afgetekend te worden. Wij verzenden niet met brievenbuspost.
  • Is je bestelling verzonden met DHL en heb je je pakket gemist? Dan kan het voorkomen dat je bestelling naar een zakelijke terminal wordt gezonden, waar deze opgehaald kan worden. Er zijn 14 zakelijke DHL terminals in Nederland, en 5 zakelijke DHL terminals in België.
  • Als je bestelling naar ons retour komt en/of wij het verzendadres aan dienen te passen, zijn wij helaas genoodzaakt extra kosten te rekenen voor het verzenden van je bestelling. Je kan een overzicht van de verzendkosten hier vinden.