1. Helpcentrum
  2. Verzenden en Levering

Kan ik mijn bestelling zelf komen ophalen?

• Je kan zelf je bestelling komen afhalen in ons magazijn in Business Park Amsterdam Osdorp. Let op: hier is dus wel bestelling voor nodig, die vooraf online moet worden gedaan.
  • In het bestelproces in de webshop is 'Afhalen' één van de opties van de verzendmethodes. Klik voor afhalen op deze optie:
  • Er zijn 4 pickrondes per dag. Deze vinden plaats om 9:00 uur, 11:00 uur, 13:00 uur en 15:00 uur. Je krijgt van ons een e-mail wanneer de bestelling klaarligt in ons magazijn - we kunnen je bestelling alleen meegeven aan de hand van deze e-mail. Het is dus niet handig om te komen zonder deze e-mail. Als je voor 15:00 uur besteld, en de producten zijn op voorraad, is dit dus vaak dezelfde dag nog!
  • Let op: je order blijft 10 dagen in ons magazijn klaarliggen, daarna wordt deze automatisch geannuleerd.
  • Let op! Ons magazijn heeft afwijkende openingstijden. Dit zijn:

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten