1. Helpcentrum
  2. Bezorgen en afhalen

Kan ik mijn bestelling zelf komen ophalen?

• Je kan zelf je bestelling komen afhalen in ons magazijn in Business Park Amsterdam Osdorp.
  • In het bestelproces is dit één van de opties van de verzendmethodes. Klik voor afhalen op deze optie:
  • Je krijgt van ons een e-mail wanneer de bestelling klaarligt in ons magazijn. Als je voor 15:00 besteld is dit vaak dezelfde dag nog!
  • Let op! Ons magazijn heeft afwijkende openingstijden. Dit zijn:

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten